Altijd al willen leren koken?


Een kookworkshop bij KookKönst is een aaneenschakeling van gezelligheid, leerzaamheid en ontspanning.

Altijd al willen leren koken? Of gewoon een gezellige ontspannen avond met vrienden en vriendinnen?

Bent u op zoek naar een leuke invulling voor een gezellige avond met vrienden, vriendinnen, collega's of familie? Volg dan een kookworkshop bij KookKönst! Er kan iedere dag van de week een kookworkshop gegeven worden. Het kan zowel overdag als in de avond. In overleg met jullie wordt er een datum en menu of thema (Italiaans, Spaans, Tapas, Vis, Marokkaans, koken met Dampegheest bier etc.) samengesteld. We starten de les altijd gezellig met een borrel en heerlijke hapjes. Na het bereiden van de gerechten wordt er uiteraard gezellig gegeten. Iedere cursist krijgt de gebruiksvriendelijke recepturen na afloop mee naar huis. Het is ook mogelijk om je alleen of met vrienden en vriendinnen in te schrijven voor één van onze open kookworkshops. De kookworkshops kunnen alleen doorgaan als er voldoende animo is. Kijk hieronder voor de data.  

Het aantal cursisten voor een kookles is 6-20 personen.

Een kookworkshop duurt ongeveer 4,5 uur. 

Kosten: € 57,50 p.p. incl. drankjes tijdens de kookworkshop (dus kom op de fiets)!

Bekijk hier de algemene voorwaarden betreffende de annulering van de kookworkshop 

KINDERWORKSHOPS 

Vier je kinderfeestje bij ons! Je kan vanaf 6 kinderen al je feestje bij ons vieren. In overleg bepalen we samen een thema (Italiaans, Tapas of Hamburgers met zelfgemaakte friet). Heb je zelf een leuk idee? In overleg is veel mogelijk. Het kinderfeestje duurt ongeveer 3 uur. We beginnen met een hapje en drankje. Daarna wordt er gezamenlijk gekookt en natuurlijk wordt alles samen opgegeten. We bereiden een hoofdgerecht en een dessert. Een kinderworkshop kost € 27,50,- p.p (incl. de drankjes). 

KADOBONNEN 

Weet u iemand die erg van koken houdt? Geef diegene dan een kookles/workshop kado. Wij hebben ook kadobonnen! Deze pakken wij leuk voor u in. In overleg met u kunnen we er ook een leuk pakket van maken met heerlijk olijfolie en/of azijn. Het is uiteraard ook mogelijk om een kadobon te geven met een bepaald bedrag erop. 

OPEN KOOKWORKSHOPS:  

 

Agenda open kookworkshops


Vega